Dear Parents,

All Sekolah Ciputra parents are invited to attend a parent session with senior staff from the Health Department in relation to the proposed diphtheria immunization programme. This applies to all students at Sekolah Ciputra. The session will take place in Ciputra Hall on Tuesday, February 13th at 9 a.m.

Thank you for your attention and support. We look forward to seeing you all at the parentsa�� session.

—————————————————————————————————————————-

Yth. Orang tua murid,

Kami mengundang semua orang tua siswa-siswi Sekolah Ciputra untuk menghadiri sosialisasi Imunisasi Difteri yang akan disampaikan oleh staf Departemen Kesehatan Kota Surabaya. Program ini berlaku untuk semua siswa di Sekolah Ciputra. Kegiatan sosialisasi ini akan dilaksanakan pada hari Selasa, 13 Februari 2018 pukul 09.00 WIB bertempat di Ciputra Hall.

Besar harapan kami, Bapak/Ibu dapat menghadiri kegiatan sosialisasi ini. Atas perhatian dan dukungannya, kami sampaikan terima kasih.